Ügyvezető

Ügyvezető

Székely Róbert

Cégcsoportunk 2023-ban elérte azt a méretet és technológiai komplexitást, mely indokolttá tette egy új entitás, az SC Medical Technology Kft. létrehozatalát. A jövőben ebben a cégben vonjuk össze mind a Staplecare Kft., mind az Endovims Kft. működési területeit. Ezzel a változással egyszerre maradunk hűek 2008 óta íródó történetünkhöz és teremtjük meg a fejlődés lehetőségét. Cégcsoportunkban jelenleg is megtalálható a sebészeti varróanyagok, varrógépek teljes palettája, úgy nyitott, mint endoszkópos területen. Jelen vagyunk továbbá az egyszer használatos és a többször használatos endoszkópos eszközök piacán, a hagyományos vérzéscsillapítók és a sérvellátás területein is. Sebészeti endoszkópos-arthroszkópos területen pedig a Vims cég kiemelkedő minőségű tornyait forgalmazzuk, mely által eddig is lépéseket tettünk az innovatív orvostechnológiai terület irányába. Fenti termékekhez csatlakozik 2023-ban a dán Vivostat cég, mely megalapozza a biotechnológia terület fejlesztését cégcsoportunknál. Ez a technológia elképesztően izgalmas utat jelöl ki számunkra, mely úton az orvostársadalom aktív tudományos együttműködésével haladunk előre.

Cégcsoportunk teljes mértékben magyar tulajdonú, kizárólag a hazai egészségügy területére koncentrál. Ennek megfelelően szorosan együttműködünk a különböző, hazai orvos-szakmai szervezetekkel, kiemelten támogatjuk tudományos tevékenységüket. A hosszú távú, korrekt partnerkapcsolat hívei vagyunk, mind beszállítóink, mind megrendelőink felé. Ennek fontos elemeként azon ritka vállalkozások közé tartozunk, akik jelentős hazai raktárkészlettel rendelkeznek. Megrendelőink igényeit innen, 2 munkanapon belül elégítjük ki. Ezzel támogatjuk az ellátás biztonságát, a kórházak és magán ellátó partnereink költséghatékonyabb működését is. A szervezet fejlődése töretlen, aminek egyik jeles bizonyítéka, hogy 2019-ben az MSZ EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be. Majd 2021-ben bevezettük az MSZ EN ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015) környezetközpontú irányítási rendszert is. Mindkét rendszer érvényességi területe a gyógyászati termékek kereskedelme. A bevezetett irányítási rendszerek biztosítják a piaci szerepünkhöz méltó, kiszámítható, professzionális működést és segít abban, hogy megrendelőinknek még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

Ügyvezető

Ügyvezető

Székely Orsolya

Alapvető termékeink, amelyekben a piac meghatározó szereplői vagyunk, és jelen vagyunk a megyei kórházak, országos intézetek és egyetemi klinikák túlnyomó többségében

Steril sebészeti varróanyagok

felszívódó, nem felszívódó; tűs és tű nélküli kivitelben

Egyszer használatos steril sebészeti varrógépek

nyitott és endoszkópos műtétekhez

Innovatív, egyszer használatos eszközök

portok, izoláló-feltáró gyűrűk, endoszkópos kézi eszközök, klipprakók, olló, fogók, szervkiemelő zsákok

Kollégáink a hazai piac legtapasztaltabb, legképzettebb szakemberei közé tartoznak, 15-20 éves gyakorlattal.